lauantai 31. toukokuuta 2014

Villasukka vaihtoa vai pitäiskö sanoa salainen villasukkaystävä? :)

Halusin nyt pistää tännekin, miun omaan päiväkirjaan (=kuukausikirjaan), jota en juurikaan muista päivittää ajantasalle, nämäkin tekeleet, jotka ovat jo postin matkassa menneet uusille omistajille.

Naamakirjan "Voihan villasukka"-ryhmässä on nyt kevään/alkukesän aikana useampiakin villasukkarinkejä ollut ja maaliskuussa minäkin uskaltauduin mukaan, sillä seurauksella, että olen sen jälkeen osallistunut kolmeen muuhun rinkiin. Ja lisäksi syksyllä olis synttärisukat tuloillaan niin itselle, kuin salaiselle sukkaystävälle.


 Nämä vaalean liilat seiskaveikasta tehdyt sukat ovat sitä tykkäämääni haitarisukkamallia, jota olen täälläkin aijemmin esitellyt...Kanervan värisenä ja harmaana. Tykkään mallista kovasti.


 Näissä sukissa on toinen suosikkimallini, nimittäin tämä  kerrosrivinousu-malli. Langat jälleen Novita 7 veljestä ja kantapäänä ristiinvahvistettu kantapää. Joka sekin on nykyään suosikki kantapää-mallini :)

Enkä minä niistä pöllöistäni minnekään tunnu pääsevän. Niitä tuppaa tulemaan, toki nyt kevään edettyä ovat kukatkin tulleet kuvioihin. Ja niitä on päätynyt sukkiin astikin. 

Paljon on villasukkia taas tullut tehtyä, muttei tänne asti ole saanut laitettua ja yksi syy on se, etten koskaan ehdi niitä viimeistellä valmiiksi, kun pitää jo uutta aloittaa... Polvisukat on nyt olleet miun uusin intohimoni ja palannen niihin tässä kun kerkiän....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti