tiistai 5. marraskuuta 2013

Hello Kitty-sukkaa, muuta sukkaa ja lapasta pukannut viime viikot....

Ja niinpä sitten on käynyt, etten ole ehtinyt blogiakaan päivittää, kun ei kertakaikkiaan tunnit enää vuorokaudessa riitä... Tosin siis, se, ettei täällä ole mitään tapahtunut, ei tosiaankaan tarkoita, ettenkö olisi "oikeassa elämässä" saanut mitään aikaiseksi ;)
Syyskuun alussa olen napsaissut tämmöiset kuvat niistä aijemmin itse karkkiväreillä värjäämistäni langoista eli siis tästä projektista :) Mutta täytyy myöntää, että molemmat Olga-sukat on nyt haudattu ufojen joukkoon, eli molemmat sain tehtyä kantapäähän asti ja sitten alkoi puuduttaa... Noh, kaipa mie ne vielä valmiiksi saan :)


Kaikenmoisia kokeiluja ja ihanuuksia on vastaan tullut ja tokihan miunkin piti kokeilla Hello Kittyä, vaikka meillä noille ei käyttöä pojilla olekaan, niin ehkä jossain välissä itsellenikin jonkinmoiset Kittyt on pakko tehdä :) Mallin olen löytänyt joskus aikaisemmin netin syövereistä ja nyt tein ihan perussukat koossa 26 ja niihin sitten kirjoin silmukoita jäljitellen nuo Kittyt. Onkin useampi vuosi vierähtänyt siitä, kun olen viimeksi jotain päälle kirjonut ja aikaa tuhraantui mokomaan kuvioon aikalailla reilusti. Ja toki miun piti tehdä toiseen sukkaan tuo kuvio peilikuvana, ettei liian "helpoksi" menisi. Ja samaiset sukat eteenpäin menossa tänään kuvattuina...Pikkusiili-lapaset on tehty seiskaveikasta peruslapasen ohjeella ja ennenkuin olen tehnyt peukalon, niin kirjoin nenän ja silmät. Tosin näissä tein tuon turkin ensin, mutta tällähaavaa puikoilla oleva siili sai ensin silmät ja nenän javasta sitten turkin. Totesin sen olevan helpompi tapa. 
Turkki on siis tehty peruslapasen päälle, joten ainakin päällipuoli on lämmin, kun siinä on tuplakerros. Turkkina näillä siileillä on Novitan Rumba.

Turkin tekoon olen löytänyt useammankin ohjeen, mutta mielestäni tämä jossain vastaan tullut ja alkuperän  tietysti unohtamani ohje oli yksinkertaisin :) Eli olen poiminut pörrölangalla lapasen varresta kolmen krs jälkeen noin puolet lapasen silmukoista, eli kahden puikon verran.(Siis poimin toki ne silmukat siitä lapasosasta ) Kudoin ainaoikeaa edestakaisneuletta ja kolmen-neljän krs välein poimin lapasesta silmukan ja kudoin sen yhteen pörrölangan kanssa.Kun turkki ole tarpeeksi "suuri", päättelin normaalisti ja lopetuslangalla ompelin yläreunan lapaseen kiinni. Helppoa ;)


Pöllöjä lasten lapaskoossa

Naisellinen pöllö Teddy-langasta


Olgaa bling-blinginä ja ruskan väreissä
Perusraitaa ja kerrosrivinousua


Olgaa, pitsiä ja Kittyä lapsen koossa
Perussukkaa lapselle Polkasta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti